mandag 23. juli 2007

Tiden flyr...

Sommerferien har flydd avgårde, og bryllupsdatoen nærmer seg med stormskritt. Vi begynner begge å bli litt stressa, da det er mye som skal gjøres og litt for lite tid. Vi kommer i mål, men vi trenger den tiden vi har.

På fredag drar vi til Drøppingstranda og blir der i nesten to uker. Førstkommende helg blir det dåp, og deretter bryllupsforberedelser frem til den store dagen.

Vi har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen på lenge, så en kort oppsummering på hva som har skjedd i sommer/siden siste blogginnlegg:
Vi har planlagt bryllup, muret bod, støpt dekke til parkeringsplass, pusset mur, bygd trapp, lagt belegningsstein ved inngangspartiet sokkel, hugget ved, listing, vært på Munkholmen, hatt flere middagsbesøk, ostekveld, flere kaffebesøk, fått hjelp av våre respektive foreldre til bygging, "ferietur" til Lesja, plantet i hagen, vært en liten tur til Malm, Marit har vært hjemme en tur, og MYE mer.

Ukens nøtt har ikke fått noen oppdatering den siste tiden, og det virker som den har gått inn i en kraftig sommersøvn. Kan ta en kjapp premiering: Alle som deltok er hermed invitert på en kopp kaffe her i Trondheim. Hvis dere smiler får dere i tillegg servert noe å spise, og da snakker vi selvsagt om gourmetiske herligheter lagd av min kommende hustru...

Vi har plantet flere urter i hagen: gressløk, timian, oregano, mynte, sitronmelisse.
Sitrontreet dør sakte men sikkert(?). Har fortsatt et lite håp om at det kommer seg, men det ser mørkt ut. Vi har som erstatning skaffet oss en paprikaplante, som for tiden har 10 blomsterknopper og 4 blomster fordelt på 74,5 cm. Vi er svært glade i denne planten, og vanner den hver eneste dag. Det eneste minuset er at hverken jeg eller Marit er spessielt glad i paprika... :o)

Nok om det.

3 kommentarer:

arnedro sa...

To bilete frå murpussinga har eg vår blogg. Elles velkomene mot sør-vest.
Hageknep blir teke imot med takk viss dei også blir utført.

Simon sa...

Hmmm digg med ferie... Her er det godt og varmt! 20 grader i dag ;-)

Vidar Andersen sa...

Paprika mottas med takk..:)