søndag 16. september 2007

Hagen vår


Etter ein heil sommars hardt arbeid begynner hagen vår å sjå riktig fin ut. Det vart ikkje plensåing denne helga heller, for i går striregna og hagla det heile dagen. Eit par minutt var det til og med snø i lufta.
Her ser dere vår fantastiske parkeringsplass. Den siste veka har det også kommet opp deler av eit rekkverk. I forgrunnen ser dere hasseltreet vårt, som Håvard fikk kjempet seg til etter harde forhandlinger. Med litt beskjæring håper vi det ikkje tar heile plena :o) (Men ellers har vi alltids motorsag...)


Her er eit lite kirsebærtre, som skal bli tre meter når det blir stort. Det er eit lite stykke igjen... Vi håper det får mykje bær etter kvart, så vi får mange fugler i hagen.





Her er skråninga på nedsida. Vi har planta til med stauder og busker. Og med ugrasduk, bark, og steinkant mot plena håper vi at hagen blir ganske lettstelt etter kvart. Plenklipping blir sjølvsagt Håvards jobb, vi tok med Ingeborgs gamle muskeldrevne grasklippar fra Lesja. Og her i huset satser vi visst på å klippe plena så ofte som man skal gjere. Vi får sjå etter kvart korleis det går... Men det skal ikkje så mykje til å sette ny rekord i familien Drøpping i alle fall :o)




7 kommentarer:

Anonym sa...

Du verden, dette begynner jo å se knallbra ut. Men hva i all verden? Planter dere trær for at fugler skal komme å spise opp bærene? Jaja, da har jeg ikke dårlig samvittighet hvis jeg skulle falle for fristelsen å gå på "slang" der :-)

Anonym sa...

Kirsebæra er veldig sure, så viss du vil ha dei kan du få dei... :o)

Anonym sa...

gleder oss til å sjå!!!
-c-

Anonym sa...

Mektig imponert. Hos oss går sauene i hagen nå...

Anonym sa...

Hva i all verden driver dere med nedtelling til nå?

Nils Ingar sa...

no livnar det i lundar, no lauvast det i li:)

Vidar Andersen sa...

Mer om kirsebærtreet! Mål det både i lenge og i livvidde og lag en graf av dens barndom og ungdom og alderdom. Det blir interessant å følge med..