mandag 7. mai 2007

Huset i Skavlans vei






Til alle nysjerrige, slik ser huset til Håvard ut! Det siste bildet er utsikten fra stua. For dei som ønsker fleire detaljer eller betre oversikt er det berre å komme på besøk til Trondheim.

Hei! Håvard her. Jeg fjernet noen av bildene Marit hadde lagt ut, og legger ut to nye bilder av profilen på huset. Innvendige bilder (hvor det ikke er fult så rotete :) kommer om noen dager..


Bildet til høyre er gammelt, det har kommet litt mer farge på huset i ettertid. Og det har kommet en støttemur i det nedre hjørne...


5 kommentarer:

Nils Ingar sa...

Det ser jo riktig bra ut! Men reknar med at du fotograferte dei mest ferdigstilte delane på huset... hehe... Kanskje litt jobb igjen i hagen, du kan jo ev. gå for same taktikken som heime, ein vaskeekte urskog? Tek ikkje så mange år.

Anonym sa...

Sier det samma som Nils Ingar e: "Det ser jo riktig bra ut! Men reknar med at du fotograferte dei mest ferdigstilte delane på huset... hehe... Kanskje litt jobb igjen i hagen, du kan jo ev. gå for same taktikken som heime, ein vaskeekte urskog? Tek ikkje så mange år." :)

arnedro sa...

Ikkje pent å slenge kommentarar om andre familiemedlemmar, sjøl ikkje dei som har passert 50. Hadde ikkje du NI noko om redaktørplakatar o.l. på bloggen din?
Kjekt å sjå kjøkkenet som har kome på plass etter at vi var der.

Anonym sa...

d som va på bloggen t nils ingar gjalt bilda...
vi berre heng dåkk ut me skrift..
bildan fra hagen e sensurert:)
men ellers kan e nok ikkje få sakt d bedre enn nils ingar, å gunnveig for den del..
giddekje kopiere d men du skjønne tegninga:)

Anonym sa...

Imponerende Håvard! Visste ikkje at du var ein sånn handyman ;)
Elise er på besøk, første gang vi er sammen etter seilturen, det var på tide :)
Hilsen Elise og Marie